Show simple item record

A study of the nesting habits of the Cedar Waxwing.

dc.contributor.authorDickson, Janette M.en_US
dc.coverage.spatialUMBS Campusen_US
dc.coverage.spatialElliott Creeken_US
dc.date.accessioned2007-06-14T15:38:18Z
dc.date.available2007-06-14T15:38:18Z
dc.date.issued1939en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/2027.42/51690
dc.format.extent1161991 bytes
dc.format.extent3144 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.format.mimetypetext/plain
dc.relation.haspartDiagram or Illustrationen_US
dc.relation.haspartGraphen_US
dc.relation.haspartTable of Numbersen_US
dc.subjectBirdsen_US
dc.subject.otherWAXWINGSen_US
dc.subject.otherBIRDSen_US
dc.subject.otherNESTINGen_US
dc.subject.otherBOMBYCILLAen_US
dc.titleA study of the nesting habits of the Cedar Waxwing.en_US
dc.typeWorking Paperen_US
dc.subject.hlbsecondlevelNatural Resource and Environmenten_US
dc.subject.hlbtoplevelScienceen_US
dc.contributor.affiliationumBiological Station, University of Michiganen_US
dc.contributor.affiliationumcampusAnn Arboren_US
dc.description.bitstreamurlhttp://deepblue.lib.umich.edu/bitstream/2027.42/51690/1/116.pdfen_US
dc.owningcollnameBiological Station, University of Michigan (UMBS)


Files in this item

Show simple item record