Show simple item record

dc.contributor.authorPinter, Ellenen_US
dc.coverage.spatialUMBS Campusen_US
dc.date.accessioned2007-06-14T17:52:04Z
dc.date.available2007-06-14T17:52:04Z
dc.date.issued1972en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/2027.42/52660
dc.format.extent1332960 bytes
dc.format.extent3144 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.format.mimetypetext/plain
dc.subjectBirdsen_US
dc.subject.otherNESTINGen_US
dc.subject.otherBIRDSen_US
dc.subject.otherROBINen_US
dc.subject.otherTURDUSen_US
dc.subject.otherFEEDINGen_US
dc.subject.otherBEHAVIORen_US
dc.subject.otherBROODINGen_US
dc.titleStudy of a Robin's nest.en_US
dc.typeWorking Paperen_US
dc.subject.hlbsecondlevelNatural Resource and Environmenten_US
dc.subject.hlbtoplevelScienceen_US
dc.contributor.affiliationumBiological Station, University of Michiganen_US
dc.contributor.affiliationumcampusAnn Arboren_US
dc.description.bitstreamurlhttp://deepblue.lib.umich.edu/bitstream/2027.42/52660/1/1093.pdfen_US
dc.description.filedescriptionDescription of 1093.pdf : Access restricted to on-site users at the U-M Biological Station.en_US
dc.owningcollnameBiological Station, University of Michigan (UMBS)


Files in this item

Show simple item record